Alltid fri frakt Smidig betalning med Klarna

Alltid fri frakt Trygg och smidig betalning med Klarna

Posters: Musik

Filters

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

10 products

Posters som skapar en tavla för den som älskar musik. Oavsett om man är en aspirerande Lady Gaga eller gillar att ta fram gitarren då och då, så hittar våra musikposters en plats i varje musikälskande hem.

 • Från 229kr

  Poster med musikinstrument

  I denna poster hittar vi några av de vanligaste musikinstrumenten; maracas, elgitarr, saxofon, trumpet, cello, blockflöjt, fiol, pino, ukulele, klarinett, trumma, munspel, triangel, gitarr, tamburin och dragspel. Vilka vill ni lära er att spela? Vet ni hur alla låter? Kanske har ni varit på konsert och hört dem?  
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med blåsinstrument

  Poster med blåsinstrument. Vi ser valthorn, saxofon, tuba, säckpipa, tvärflöjt, klarinett, piccolaflöjt, blockflöjt, oboe, trumpet, trombon, munspel och panflöjt i glada färger. Fin tavla för de som älskar storband och jazz.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med slagverk

  Slagverk eller perkussion är ett samlingsnamn för slaginstrument som används i orkester. Dessa instrument spelas med händerna eller någon form av pinnar - tex trumpinnar eller trumvispar. I denna poster med slagverk träffar vi bongotrumma, tamburin, handbjällra, maracas, gong, marschtrumma, triangel, marimba, xylofon och ett helt trumset med golvpuka, hängpukor, virveltrumma, bastrumma, cymbaler och hihat.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med stränginstrument

  Poster med stränginstrument. Vi ser nyckelharpa, fiol, cello, kontrabas, cittra, gitarr, ukulele, luta, harpa, balalaika, banjo och mandolin i glada färger. Fin tavla för de som älskar musik och att spela instrument.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Kunskapsposter Tavla Musik C-Durskalan
  Från 229kr

  Poster med C-durskalan

  En tavla för musikälskaren - gitarristen eller pianisten! C D E F G A B C - eller även kallad C-durskalan, i en och samma poster. Här visar vi tonerna i noter, Solfège, Kodálys handtecken och Boomwhackers. Vi har givetvis rätt färg på rätt plats! Ps. Alphavilles "Forever young" är skriven i C-dur - Bara det! Ds.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Tavla med Gitarrackord
  Från 229kr

  Poster med gitarrackord

  En poster för den som vill lära sig spela gitarr. Det kommer komma ett tillfälle då man vill ta fram en gitarr, skapa stämning och då kan det vara bra att kunna läsa noter. Inramad blir denna affisch en tavla som visar och hjälper att sätta grunderna till gitarrspelandet.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med gitarrens strängar

  Lär dig gitarrens strängar med denna musikposter.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Tavla med kvintcirkeln inom musik
  Från 229kr

  Poster med Kvintcirkeln

  En poster med kvintcirkeln. Hur fungerar en tonartshöjning egentligen? Här får man i teorin hjälp att förstå det. En perfekt tavla för den seriösa musikteoretikern eller Mellofantasten.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Kunskapstavla med tecken och symboler inom notskrivning
  Från 229kr

  Poster med tecken och symboler i notskrivning

  Det här är en poster med notskrift, eller noter som det allmänt kallas. Man använder dom för att lära sig en låt som man själv eller någon annan har skrivit. En perfekt musiktavla och lathund för alla ambitiösa musiker.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Kunskapsposter Piano Oktaven
  Från 229kr

  Poster: Piano

  En poster med grunderna, tangenter, noter och tonarter för den som vill lära sig att spela piano genom att läsa noter och att spela efter noter. En fin tavla för den som behöver lite grundläggande kunskaper i ämnet.
  Från 229kr
  Från 229kr