Posters för klassrummet

Med våra posters vill vi göra barnens miljö lite roligare, finare och framförallt inspirerande. Med utgångspunkt från barns nyfikenhet så har vi tagit fram posters som har designats för att uppnå just detta. Att inspirera till lärande, att skapa drivkrafter till att vilja lära sig mer, samt att använda ett enkelt formspråk som skapar ett modernt och mysigt rum.

Biologi · Kemi · Fysik · Teknik

Natur­orienterade ämnen

Här har vi samlat lärorika posters som beskriver naturorienterade ämnen. Du hittar bland annat posters som gestaltar solsystemet och fotosyntesen. Jättefina tavlor på väggen i klassrummet.

Geografi · Samhällskunskap · Religion · Historia

Samhälls­orienterade ämnen

Posters fyllda med hieroglyfer, kartor, växter och en massa annat, historiskt och samtida. Här hittar du en skatt av intressant, värdefull och spännande kunskap som skapar en lite finare skolmiljö.

Teori · Instrument

Musik

Vad finns det för olika slagverk egentligen? Och hur spelar man tonerna på en bas? Vi har designat och skapat enkla, fina posters med instrument och musikteori som fungerar som stöd i läroprocessen.

Geometri · Tid · Räkna

MATEMATIK

Posters med fina former som inspirerar till mer kunskap. Gestaltningar som förklarar hur man kan använda matematiken för att förstå mer eller mindre kluriga saker i vardagen.

Svenska · Främmande språk

Språk

Förmågan att kommunicera i tal och skrift är så otroligt viktigt och vi vill inspirera till nyfikenheten att komma framåt och lära sig mer. Posters från steget att lära sig bokstäver till kluriga prepositioner.

Bild · Slöjd

Estetiska ämnen

Estetiska tavlor och posters fyllda med kunskap. Hur fungerar färger ihop? Vad är typografi? Vad heter egentligen alla olika verktyg inom träslöjd? Färgglada posters som skapar en fin skolmiljö.

Teori · Sporter

Idrott och hälsa

Vi utgår från praktiska ämnen som hör till vardagen både i skolan och i hemmet. Färgglada och designade för att inspirera till rörelse och förstärka glädjen med idrott.

Köket · Tvättstugan

Hemkunskap

Posters med enkel och modern design som visar och förklarar vardagliga (hem)kunskaper som barnen får med sig genom hela livet. Till exempel tvättråd, svampar eller dukningsregler.

NPF · Psykisk hälsa

ELEVHÄLSA

Elevhälsans arbete skapa miljöer som främjar elevernas lärande utveckling och hälsa. För elever med npf är det extra viktigt. Våra posters om elevhälsa passar i både klassrummet och utanför kuratorns rum

Betalningslösningar förutom betalkort eller Klarna

Välj Klarna i kassan och handla som företag, inte privatperson. Då kan de förse er med en faktura i pdf-format.

När en kund lägger ett köp via org.nummer så måste Klarna av säkerhetsskäl identifiera personen som genomförde köpet – detta måste inte vara någon speciell person inom företaget. Fakturan kommer fortfarande stå på företagets organisationsnummer och inte på privatpersonen, då det är företaget som är betalningsskyldig när de kommer till företagsköp. Ni kan alltså med största säkerhet identifiera er med privat bank-id.

Kommuner, landsting, regioner m.fl behöver oftast betala med elektronisk faktura. Inga problem! I kassan väljer du helt enkelt “Kommun/Region – E-faktura”. Vi kommer sedan att be er om mer information i ett mail. Vi tar en fakturaavgift på 49 kr för denna tjänst. Fakturan har Opposite AB som avsändare.

Kontakt

Har du frågor om våra posters? Förslag på nya motiv? Eller vill du köpa in en större mängd posters? Kontakta oss gärna via formuläret här nedan, eller via email: kontakt@kunskapat.se