I klassrummet

Med våra posters vill vi göra barnens miljö lite roligare, finare och framförallt inspirerande. Med utgångspunkt från barns nyfikenhet så har vi tagit fram posters som har designats för att uppnå just detta. Att inspirera till lärande, att skapa drivkrafter till att vilja lära sig mer, samt att använda ett enkelt formspråk som skapar ett modernt och mysigt rum.

Här har vi samlat lärorika posters som beskriver naturorienterade ämnen. Du hittar bland annat posters som gestaltar solsystemet och fotosyntesen. Jättefina tavlor på väggen i klassrummet.

Posters fyllda med hieroglyfer, kartor, växter och en massa annat, historiskt och samtida. Här hittar du en skatt av intressant, värdefull och spännande kunskap som skapar en lite finare skolmiljö.

Vad finns det för olika slagverk egentligen? Och hur spelar man tonerna på en bas? Vi har designat och skapat enkla, fina posters med instrument och musikteori som fungerar som stöd i läroprocessen.

Posters med fina former som inspirerar till mer kunskap. Gestaltningar som förklarar hur man kan använda matematiken för att förstå mer eller mindre kluriga saker i vardagen.

Förmågan att kommunicera i tal och skrift är så otroligt viktigt och vi vill inspirera till nyfikenheten att komma framåt och lära sig mer. Posters från steget att lära sig bokstäver till kluriga prepositioner.

Estetiska tavlor och posters fyllda med kunskap. Hur fungerar färger ihop? Vad är typografi? Vad heter egentligen alla olika verktyg inom träslöjd? Färgglada posters som skapar en fin skolmiljö.

Vi utgår från praktiska ämnen som hör till vardagen både i skolan och i hemmet. Färgglada och designade för att inspirera till rörelse och förstärka glädjen med idrott.

Posters med enkel och modern design som visar och förklarar vardagliga (hem)kunskaper som barnen får med sig genom hela livet. Till exempel tvättråd eller svenska mått.

kunskapat i klassrummet biologi anatomi

Har du frågor om våra posters? Förslag på nya motiv? Eller vill du köpa in en större mängd posters? Kontakta oss gärna via formuläret här nedan, eller via email: kontakt@kunskapat.se