Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning

Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning

Poster med tonerna på en bas
Poster-Tavla-Musik-Bas-Basgitarr-Toner-Ram-Kunskapat

Poster med tonerna på en bas

Från 229kr

Toner på basgitarr – lär dig de grundläggande tonerna på basen. En bas med fyra strängar stäms E – A – D – G från översta till understa strängen. För en bas med fyra strängar och normal stämning kan du på denna poster se var tonerna hittas band för band (mellan F och G finns F# eller Gb mellan D och E finns D# eller Eb och så vidare).

Storlek: 30x40
229kr
Storlek: 50x70
249kr
Rensa
000

Andra köpte även de här

 • Från 229kr

  Poster med basackord

  Från 229kr

  Poster med basackord

  Poster med ackord till basgitarr. Basgitarren är oftast en elektrisk bas, elbas, men det finns även akustiska basgitarrer. Det är betydligt ovanligare med ackord på en basgitarr än en vanlig gitarr. Basisten spelar oftast en ton i taget, eftersom det inte låter bra att spela flera toner ihop. Däremot är tonerna som basisten spelar ofta samma som ingår i det ackord gitarristen spelar.
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med ukeleleackord

  Från 229kr

  Poster med ukeleleackord

  En poster för den som vill lära sig spela ukelele. Här kan du hitta de vanligaste ackorden till ukulelen - perfekt för nybörjaren.
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med gitarrackord

  Från 229kr

  Poster med gitarrackord

  En poster för den som vill lära sig spela gitarr. Det kommer komma ett tillfälle då man vill ta fram en gitarr, skapa stämning och då kan det vara bra att kunna läsa noter. Inramad blir denna affisch en tavla som visar och hjälper att sätta grunderna till gitarrspelandet.
  Från 229kr

Inramningstips

De här affischerna är tyckta på 250 g premiumpapper. De skickas i rulle. Häng upp med egen posterhängare, posterlist eller allra helst – rama in den. Ramar finns att köpa i de flesta inrednings- och byggvaruhus.

Vill ni beställa en inramad poster, kontakta oss på kontakt@kunskapat.se

Passande storlek på ram:

Ram 30 x 40 cm

Utan passepartout
Passar 30 x 40 cm

Ram 40 x 50 cm

Med passepartout
Passar 30 x 40 cm

Ram 50 x 70 cm

Utan passepartout
Passar 50 x 70 cm

Ram 61 x 91 cm

Med passepartout
Passar 50 x 70 cm

Vad är en faktaposter?

En faktaposter är en källa till ny spännande kunskap för barn och unga. En affisch som gestaltar och visualiserar ämnen kopplade till skolan, som man ramar in till en lärorik tavla att hänga på väggen i barnrummet eller i skolsalen. En tavla som man kan betrakta själv och inhämta ny kunskap från eller påminna sig om något man är igång med att försöka förstå och lära sig. Det är en tavla som man också kan samlas kring tillsammans och diskutera, förklara och vrida och vända på ett resonemang och ämne.

Våra faktaposters ska vara tavlor som får ett långt liv med en tidlös och enkel design och som kan gå i arv mellan syskon.

Bra att veta när man beställer en poster från kunskapat.se

Alltid fri frakt

Klarna, PayPal eller kort

Printas on demand

Leveranstid: 2-4 dagar

click the edit button to change this text.

Mer information

Färg

Storlek

,