Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning

Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning med Klarna, PayPal eller kort

Pride

Filters

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-18 of 19 products

Kunskap raserar fördomar – speciellt inom HBTQIA+

 • Från 299kr

  Kudde med Intersex Pride Flag

  Intersex är en allmän term som används för personer som fötts med en anatomi som inte stämmer överens med hur en typiskt kropp förväntas vara. Flaggan avviker medvetet från färgerna blå och rosa som traditionellt associeras med kön och könsroller. Cirkeln symboliserar helhet och fullständighet.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – Agender Flag

  Den som identifierar sig som agender definierar inte sig själv i fråga om kön. Det räknas ibland som ett begrepp under paraplybegreppet intergender eller ickebinär. Denna kudde med Agender Flag går i färgerna svart, grå, vit och grön. Baksidan är svart.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – Aromantiska flaggan

  Pridekudde med den Aromantiska flaggan.

  En aromantisk person upplever inte romantisk attraktion till andra människor. En del aromantiska personer är inte intresserade av att ha kärleksrelationer alls, medan andra kan vara intresserade av att ha kärleksrelationer under vissa förutsättningar. Flaggan har fem färger; grönt för aromantiska, ljusgrönt för det aromantiska spektrumet, gult för litromantiska, grått för gråaromantiska och svart för demiromantiska. Baksidan på kudden är svart.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – Asexuella flaggan

  Pridekudde med den asexuella flaggan

  Asexualitet innebär att en inte känner sig attraherad av andra eller inte känner sig intresserad av att ha sex. Asexualitet kan även vara ett val - en känner attraktion, men en väljer att inte ha sex. Att ha nedsatt eller ingen sexlust på grund av sjukdomar eller vissa mediciner är inte asexualitet. Kudden är svart, grå, vit och lila och har en svart bakgrund. Välj med eller utan innerkudde.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – biflaggan

  Visa tillhörighet och samhörighet med bisexuella! Kudden med biflaggan består av ett rosa/magenta fält som symboliserar samkönad attraktion, ett blått fält som symboliserar attraktion för det andra könet och däremellan ett lila fält som symboliserar möjligheten att attraheras av alla kön. Denna kudde är 50x30 cm och baksidan är rosa/magenta. Välj med eller utan innerkudde.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – bögflaggan

  Homosexuella män har också en egen flagga såklart. Nu finns den även som kudde! Fin present till en stolt bög. Baksidan har samma mörkblå färg som den nedersta färgen i flaggan.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – Genderfluid Flag

  Genderfluid – En könsidentitet där en känner sig som en blandning av de två binära könen man och kvinna, men en kan också känna sig mer som en man vissa dagar och mer som en kvinna andra dagar. Könsidentiteten varierar alltså. Rosa står för femininitet, blå för maskulinitet, lila för både femininitet och maskulinitet, vit för avsaknaden av könsidentitet, och svart för alla könsidentiteter. Baksidan av kudden / kuddfodralet är svart.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – Genderqueer Flag

  Genderqueer är ett paraplybegrepp som betyder väldigt olika saker för olika människor. Det är ett ord för olika könsidentiteter som inte följer tvåkönsnormen. Termen genderqueer utmanar könsnormativitet och det vanliga antagandet, även bland många transpersoner, att alla är antingen helt manliga eller helt kvinnliga. Kudden är lila, vit och grön; Lila representerar kön som är en blandning av manligt och kvinnligt eller ligger någonstans i mellan. Vit representerar könlöshet och neutralitet Grön representerar dem som är utanför det binära könssystemet. Grön är den inverterade färgen till lila.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – ickebinära flaggan

  Pridekudde med ickebinära flaggan. Ickebinär kan den person kalla sig som inte är antingen tjej eller kille. Ickebinär är en könsidentitet och personen vill ofta kallas "hen". På engelska heter det Non-binary och pronomen är då they/them. Gul står för dem vars kön ligger utanför det binära könssystemet Vit representerar dem som har flera kön Lila representerar dem vars kön är en blandning av manligt och kvinnligt Svart representerar dem utan kön Kuddens baksida är svart. Välj mellan kudde och kuddfodral.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – lesbiska flaggan med sju ränder

  Kudde med den lesbiska flaggan med sju ränder. Baksidan av kudden är vinröd - samma färg som den nedersta i flaggan.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – panflaggan

  Kudde med panflaggan i rosa, gul och blå. Det grundläggande för pansexualitet är att personen blir sexuellt eller emotionellt attraherad av personlighet och inte kön.  Pan betyder "allomfattande" på grekiska. Rosa – attraktion till kvinnor Gul – attraktion till individer utanför det binära könssystemet Blå – attraktion till män Baksidan av kudden/kuddfodralet är rosa.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – polysexuella flaggan

  Polysexuell flaggan som kudde

  En polysexuell person kan attraheras av fler än en - men inte alla - könsidentiteter. Kudden är 50x30 cm och baksidan är grön.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – regnbågsflaggan

  Pridekudde med regnbågsflaggan. Regnbågsflaggan står för stolthet, respekt, tolerans och mångfald inom HBTQ-samhället. Baksidan av kudden är lila. Välj med eller utan innerkudde.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – Straight Ally Flag

  Pridekudde för alla allierade till kampen för hbtq-personers mänskliga rättigheter. Straight Ally är flaggan för dig som är heterosexuell och cis-person som stöttar kampen mot homo-/trans-/bi-fobi. De vita och svarta ränderna representerar heterosexuella och cis-personer (motsatsen till en transperson). Regnbågen är pride-rörelsens flagga, och bokstaven A står för Allierad eller Aktivist. Välj mellan kudde eller endast kuddfodral. Baksidan är helsvart.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – transflaggan

  Kudde med transflaggan. Trans handlar om könsidentitet och hur man uttrycker sitt kön. Många transpersoner identifierar sig inte med det kön man tilldelades vid födseln. Färgerna blå och rosa i flaggan symboliserar de traditionella färgerna för pojke & flicka, och det vita fältet för de som är på väg att komma till sitt rätta kön. Baksidan på kudden är blå. Välj antingen kudde eller kuddfodral.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med pride – lesbiska flaggan med fem ränder

  Kudde med den lesbiska flaggan med fem ränder. Baksidan av kudden är mörkt cerise – samma färg som den nedersta i flaggan.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med progressiva prideflaggan

  Progressiva Prideflaggan

  Flagga som tydligare inkluderar transpersoner, marginaliserade etniciteter, samt de som lever med eller dött av AIDS. Kudden är 50 x 30 och baksidan är svart. Färgglad och inkluderande inredning!
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med Sápmi Prideflagga

  En fin kudde för queersamiska personer eller de som vill visa sitt stöd! Lila baksida.
  Från 299kr
  Från 299kr