Om Kunskapat

Webbshoppen kunskapat.se såg dagens ljus under den ovanligt mörka hösten 2020. Den ägs, drivs och fylls med posters, kuddar, musmattor och andra prylar av Angry Creative AB. Vi är en webbyrå med många strängar på vår lyra.

Eftersom vi redan bygger och marknadsför e-butiker åt våra kunder kändes det ganska naturligt att slå in på samma bana som dem. Men vad sjutton skulle vi kunna sälja på nätet? Likt professor Balthazar vankade vi av och an på vårt färgglada reklambyråkontor och funderade… och funderade… Och så plötsligt! En lysande idé!

Vi som jobbar på Angry Creative har barn; härliga, frågvisa och vetgiriga. Ja, ni vet mamma, mamma, mamma… pappa, pappa, pappa… Vad är det där? Hur funkar det? Hur många sidor har en sten? Vad är en kvart? Varför blir det natt? Så många kluriga frågor!

I dessa, våra barns finurliga funderingar, fann vi inspiration att kunskapa – att sätta ord, bild och form på sådant som barn gärna vill veta. Och givetvis ville vi göra det på vårt sätt – pedagogiskt, stilrent och dekorativt. Därför designar och säljer vi numera affischer med kunskapsmotiv som pryder sin plats så väl hemma i barnrummet som i skolsalar, förskolor och fritidshem.

Välkommen att handla hos oss på Kunskapat och att stimulera nyfikenheten hos de viktigaste personerna i våra liv!

/Kunskapande hälsningar från Ann-Sofie Dreij, designer på Kunskapat/Angry Creative