Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning

Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning med Klarna, PayPal eller kort

Presenttips högstadiebarn 13-15 år

Filters

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-18 of 91 products

Söker du en present till högstadiebarnet? Här hittar du både praktiska och nördiga posters som blir en fin present och tavla till tonåringen. Vad sägs om en poster om Typografi? Eller för den delen; en poster med tvättsymboler eller en poster med pokerhänder? Med stilren design så får man en tavla som passar de flesta intressen och smaker.

 • Från 189kr

  Poster om människans skelettmuskler

  ,
  Kroppens skelettmuskler är de vi kan styra med viljan. De gör så att vi kan stå upprätt, röra på oss, tugga, svälja och mycket mer. Musklerna ger även stöd till skelettet och skyddar inre organ. I musklerna bildas också värme som hjälper till att hålla kroppstemperaturen på en lagom nivå. I denna poster med människans skelettmuskler har vi listat en bråkdel av de 642 stycken vi har, på både svenska och latin.
  Från 189kr
  Från 189kr
 • Från 229kr

  Poster med rovfåglar i Sverige

  ,
  Rovfåglar har vissa egenskaper gemensamt för att hitta och döda sina byten; kraftiga böjda näbbar, kraftiga kloförsedda fötter och mycket god syn. Exempel på rovfåglar är hökar, falkar och örnar. I denna poster med rovfåglar i Sverige hittar ni några av de vanligaste förekommande häckande rovfåglarna i landet samt deras vingspann.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med alfabetet i kalligrafi

  Alla bokstäver i alfabetet kan vara lika vackra som konstverk - när det skrivs i kalligrafi. Presenttips till en vän som gillar ord, snirkliga bokstäver och typografi. Detta fina motiv finns även som kudde.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 189kr

  Poster om människans skelett

  ,
  Poster om människans skelett i stående format med namn på skelettets olika delar både på svenska och på latin. Människan har mellan 206 - 220 ben i kroppen och det är skelettet håller oss upprätt. Annars hade vi bara fallit ihop till en hög. Skelettet är också viktigt för att muskler och senor ska ha något att fästa i så att vi kan röra oss. Här får du en jättefin affisch som visualiserar skelettets olika delar. Har du ett tjockt os frontale? Visst gör det ont när man slår i tibian?! Vi reder ut begreppen så att man kan träna på att säga var man har ont.
  Från 189kr
  Från 189kr
 • Från 229kr

  Poster med knopar

  ,
  Här är en poster med de mest användbara knoparna i friluftslivet såväl som båtlivet. Knopar är ju bra att kunna när man ska få fast båten eller knyta ihop rep. Eller när man knyter sina skosnören. Människan har använt knopar väldigt länge, i tusentals år. Mycket som en del av en överlevnadsstrategi, för att knyta ihop djurhudar, tillverka rep eller fiskenät. Här får man en tavla med de vanligaste knoparna för rummet med det marina temat eller för den allmänt knopintresserade. Finns även inverterad som soffkudde.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med ögats anatomi

  ,
  En beskrivande poster med ögats anatomi. Vi reder ut skillnaden mellan ögonfrans, ögonlock, ögonbryn och mycket mer. Vilken färg på iris har du?
  Från 229kr
  Från 229kr
 • En tavla om basket
  Från 229kr

  Basketposter

  Gul och blå poster med basketspelare på en basketplan - perfekt i basketspelarens rum. Välj mellan två olika format. Önskar du inramad tavla eller annan storlek? Kontakta oss på kontakt@kunskapat.se Liknande motiv finns även som prydnadskudde.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med första hjälpen: LABC

  En poster om första hjälpen att hänga i klubblokalen, på kontoret eller hemma. Om olyckan är framme följer du stegen L-A-B-C för att rädda den skadade.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Kunskapsposter Tavla Musik C-Durskalan
  Från 229kr

  Poster med C-durskalan

  En tavla för musikälskaren - gitarristen eller pianisten! C D E F G A B C - eller även kallad C-durskalan, i en och samma poster. Här visar vi tonerna i noter, Solfège, Kodálys handtecken och Boomwhackers. Vi har givetvis rätt färg på rätt plats! Ps. Alphavilles "Forever young" är skriven i C-dur - Bara det! Ds.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Tavla med Svenska Ordklasser 
  Från 229kr

  Poster: Ordklasser

  ,
  En poster med alla ordklasser. Perfekt för den som lär sig och tränar på svensk grammatik. Det finns nio ordklasser. Adjektiv; Adverb; Interjektioner; Konjunktioner; Prepositioner; Pronomen; Räkneord; Substantiv; Verb. Man delar in alla ord i ordklasser. Nu kan man få dom i en fin tavla.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Tavla med Gitarrackord
  Från 229kr

  Poster med gitarrackord

  En poster för den som vill lära sig spela gitarr. Det kommer komma ett tillfälle då man vill ta fram en gitarr, skapa stämning och då kan det vara bra att kunna läsa noter. Inramad blir denna affisch en tavla som visar och hjälper att sätta grunderna till gitarrspelandet.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Kunskapsposter tvättsymboler
  Från 229kr

  Poster med tvättsymboler

  En färgglad poster med tvättsymboler som blir en tavla för alla hem. Den passar ypperligt som inflyttningspresent till ditt stora barn som nu behöver lära sig att utföra alla vardagliga ting på egen hand. För er övriga; en perfekt affisch med tvättråd att ha på väggen i badrummet eller tvättstugan, som säkerställer att den japanska silkeskimonon inte förstörs i tvätten.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med periodiska systemet på svenska

  ,
  En poster med det senaste periodiska systemet, släppt i juni 2018. En affisch som också en listar de grundämnen som svenska forskare har upptäckt. En perfekt tavla för alla vetenskapsbarn och vetenskapshen. Det periodiska systemet kan även kallas grundämnenas ordning, som delar in grundämnen och atomslag efter atomnummer. Det periodiska systemet utgör en viktig grund för att förstår delar av kemi och fysik där atomnummer och atomvikt som anges i systemet utgör grunden till många kemiska och fysikaliska beräkningar och viktiga uppfinningar. Nu kan du få den som affisch i flera storlekar och med olika bakgrundsfärg! Vi har även kudde och kuddfodral i denna design.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Kunskapsposter Tavla Matematik Geometriska Former Ram
  Från 229kr

  Poster om geometriska former

  , , ,
  En poster med de vanligaste geometriska formerna i fina färger. Geometri används inom matematiken och handlar om geometriska formers egenskaper. Bland annat för att förstår vinklar, längder, areor, omkretsar och annat. Med denna poster kan man träna på namnen på de vanligaste figurerna, men också fundera på hur de olika formerna används på olika saker. Till exempel en kvadrat som kan vara en del av det periodiska systemet. Den här blir perfekt att sätta upp i barn- , klass- eller lekrummet.
  Från 229kr
  Från 229kr
 • Från 299kr

  Kudde med hovkort – kortlekens klädda kort

  Vila på kungligheter!

  Dekorationskudde fylld med nostalgi. Kortlekens klädda kort på kudde 50 x 30 cm. Välj mellan färdig kudde eller endast kuddfodral.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med Intersex Pride Flag

  Intersex är en allmän term som används för personer som fötts med en anatomi som inte stämmer överens med hur en typiskt kropp förväntas vara. Flaggan avviker medvetet från färgerna blå och rosa som traditionellt associeras med kön och könsroller. Cirkeln symboliserar helhet och fullständighet.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med knopar

  Kudde till båtstugan

  Blå kudde med de mest användbara knoparna i friluftslivet såväl som båtlivet. Knopar är ju bra att kunna när man ska få fast båten eller knyta ihop rep. Finns även inverterad som poster.
  Från 299kr
  Från 299kr
 • Från 299kr

  Kudde med periodiska systemet

  Inred med kunskap i ditt hem!

  Dekorationskudde med periodiska systemet, i storleken 50 x 30 cm. Välj med eller utan innerkudde. Observera att kudden först och främst är en dekoration. Pga tryck på tyg kan vissa små texter vara svårlästa.
  Från 299kr
  Från 299kr