Alltid fri frakt Smidig betalning med Klarna

Alltid fri frakt Trygg och smidig betalning med Klarna

Poster som hjälper dig med tvättråd och symboler

Poster som hjälper dig med tvättråd och symboler
25 november, 2020 opposite
Tvättråd strykjärn

Att följa tvättråden när man tvättar kläder sparar både dina pengar och vår gemensamma miljö eftersom de håller längre. Ett annat faktum är att det kanske inte alltid är nödvändigt att tvätta ett plagg över huvudtaget, till exempel tjockare plagg som du inte har närmast kroppen. Ibland kan det räcka att vädra det. Tänk då på att mörkare plagg kan vara känsliga för länge exponering av solljus eftersom dom kan blekas då.

Men när du ska tvätta – tänk då på:

 • Följ tvättråden! Dom finns där av en anledning
 • Töm fickor och ta bort annat löst hängande på plaggen
 • Att vända plagget ut och in för att färgen ska hålla bättre
 • Dosera tvättmedel och sköljmedel med måtta
 • Undvik torktumling när det är möjligt
 • Häng noggrant på tork så att plagget håller passformen bättre

En annan superbra sak att ha i åtanke är att återvinna dina kläder när du inte har använt dom på ett tag. Skänk bort eller kanske sälj på tradera eller andra sajter – det finns alltid någon annan som behöver eller vill ha ”nya” kläder.

 

 • Kunskapsposter tvättsymboler
  Från 229kr

  Poster med tvättsymboler

  En färgglad poster med tvättsymboler som blir en tavla för alla hem. Den passar ypperligt som inflyttningspresent till ditt stora barn som nu behöver lära sig att utföra alla vardagliga ting på egen hand. För er övriga; en perfekt affisch med tvättråd att ha på väggen i badrummet eller tvättstugan, som säkerställer att den japanska silkeskimonon inte förstörs i tvätten.
  Från 229kr
  Från 229kr

POSTER MED TVÄTTSYMBOLER

Återigen – var noga med hur du tvättar. Se över symbolerna – i synnerhet om det är ett ”finare” plagg i mer känsligt material. För dig, eller kanske dina barn, som inte är proffs så är såklart en poster med tvättsymboler alltid bra att ha.