Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning

Fri frakt Snabb leverans Smidig betalning

Poster med Eulers identitet
Poster-Tavla-Matematik-Eulers-Identitet-Ram-Kunskapat

Poster med Eulers identitet

Från 229kr

Eulers identitet kallas även för Eulers ekvation. Den nämns ofta som ett exempel på vacker matematik eftersom den beskriver en osannolik kombination av fem matematiska konstanter.

Bilden på postern illustrerar detta; genom att börja vid e0 = 1 och färdas hastigheten i relativt sin position under tidslängden π och addera 1 hamnar man vid 0.

Storlek: 30x40
229kr
Storlek: 50x70
249kr
Rensa
000

Andra köpte även de här

 • Från 229kr

  Poster med Pythagoras sats

  Från 229kr

  Poster med Pythagoras sats

  Pythagoras sats säger att kvadraten på hypotenusan är lika med summan av kvadraterna på kateterna på en rätvinklig triangel. Detta är en av matematikens kändaste satser och man kan få användning för den i väldigt många olika sammanhang, då man har att göra med rätvinkliga trianglar. Schysst poster blev det också!
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med gyllene snittet

  Från 229kr

  Poster med gyllene snittet

  Gyllene snittet är förhållandet som uppstår när en sträcka delas i en längre del a och en kortare del b så att hela sträckan a + b förhåller sig till a som a förhåller sig till b. Det betecknas med grekiska bokstaven Φ φ och uttalas ”Fi”. I denna poster med gyllene snittet har vi även applicerat Fibonaccis talföljd, gyllene rektangeln och gyllene spiralen.
  Från 229kr
 • Från 229kr

  Poster med Eulers tal / talet e

  ,
  Från 229kr

  Poster med Eulers tal / talet e

  ,
  Talet e som förekommer i exponentialfunktionen f(x)=ex är en matematiska konstant som utgör basen för den naturliga logaritmen, ln. Dess värde är 2,71828 och en hel del decimaler, som ni ser i denna poster. "e" fick sin nuvarande beteckning av Leonhard Euler och kallas efter honom ibland för Eulers tal. Fin poster till matematikern. Finns i tre färger. Kolla gärna in de andra i samma serie.
  Från 229kr

Inramningstips

De här affischerna är tyckta på 250 g premiumpapper. De skickas i rulle. Häng upp med egen posterhängare, posterlist eller allra helst – rama in den. Ramar finns att köpa i de flesta inrednings- och byggvaruhus.

Vill ni beställa en inramad poster, kontakta oss på kontakt@kunskapat.se

Passande storlek på ram:

Ram 30 x 40 cm

Utan passepartout
Passar 30 x 40 cm

Ram 40 x 50 cm

Med passepartout
Passar 30 x 40 cm

Ram 50 x 70 cm

Utan passepartout
Passar 50 x 70 cm

Ram 61 x 91 cm

Med passepartout
Passar 50 x 70 cm

Vad är en faktaposter?

En faktaposter är en källa till ny spännande kunskap för barn och unga. En affisch som gestaltar och visualiserar ämnen kopplade till skolan, som man ramar in till en lärorik tavla att hänga på väggen i barnrummet eller i skolsalen. En tavla som man kan betrakta själv och inhämta ny kunskap från eller påminna sig om något man är igång med att försöka förstå och lära sig. Det är en tavla som man också kan samlas kring tillsammans och diskutera, förklara och vrida och vända på ett resonemang och ämne.

Våra faktaposters ska vara tavlor som får ett långt liv med en tidlös och enkel design och som kan gå i arv mellan syskon.

Bra att veta när man beställer en poster från kunskapat.se

Alltid fri frakt

Klarna, PayPal eller kort

Printas on demand

Leveranstid: 2-4 dagar

click the edit button to change this text.

Mer information

Färg

Storlek

,