Posters

Bra att veta när man beställer en poster från kunskapat.se

miljo tvattstuga
Papperskvalitet

Affischer på tjockt och slitstarkt matt premiumpapper med FSC-certifiering. Pappersvikt: 200 gsm / 80 lb.

Färgåtergivning

Tänk på att färgen på affischerna kan variera till den som visas på webbplatsen. Detta kan uppstå på grund av ett brett spektrum av faktorer som olika bildskärmsinställningar, datorhårdvara och många andra orsaker.

Leveranstid

Vi trycker on demand i Sverige. Postern skickas i rulle via PostNord och ni får ett tracking nummer via mail eller sms. Kom ihåg att även kolla skräpposten! Leveranstiden är ca 2–3 arbetsdagar för våra posters.

Inramning

Våra posters skickas alltid utan ram. Ramar till våra posters finns på bl a IKEA, Åhléns, Clas Ohlson, Bauhaus, Rusta och Jysk.

Anpassade beställningsvaror

Eftersom vi trycker on demand är det smidigt att till exempel byta färg på en poster. Vi har även möjlighet att titta på fler format och storlekar. Har du en önskan kring en anpassad produkt, maila oss på kontakt@kunskapat.se. En mindre kostnad kan tillkomma.

Stor beställning

Hur gör man för att göra en större beställning? Kontakta oss så löser vi en prissättning och betalningsmetod som passar er. Mejla oss på kontakt@kunskapat.se.

Kuddar

Om kuddarna
  • Det är tryck på båda sidorna av kudden. Ibland är det endast enfärgat. Se produktbilder.
  • Kudden kommer med en gömd dragkedja.
  • De här kuddfodralen är tyckta på 100 % polyester, men känns mer som linnetyg.
  • Tygvikt: 275 g/m²
  • Fodralet kan tvättas i tvättmaskin, men innerkudden bör endast handtvättas. Du kan välja att köpa med eller utan innerkudde.
  • Krymper inte i tvätten.
  • Allt gjort för hand.
Miljö och säkerhet

För er som är intresserade av tygets eventuella kemiska tillsatser kan ni ladda ner följande pdfer (på engelska) och läsa mer:

PDF: Declaration of conformity
PDF: Investigation report on chemical substances in the raw materials
PDF: Safety test description
PDF: Test report: black colored fabric

Anpassade beställningsvaror

Eftersom vi trycker on demand är det smidigt att till exempel byta färg på en kudde. Har du en önskan kring en anpassad produkt, maila oss på kontakt@kunskapat.se. En mindre kostnad kan tillkomma.

Färgåtergivning

Bilderna på kuddarna i webbshoppen är montage. Tänk på att färgen på kuddarna kan variera till den som visas på webbplatsen. Detta kan uppstå på grund av ett brett spektrum av faktorer som olika bildskärmsinställningar, datorhårdvara och många andra orsaker. Vi kan tyvärr inte ta tillbaka kuddar ni anser har annan färg än den på skärmen.

Leveranstid

Du får ett uppskattat leveransdatum i bekräftelsemailet. Oftast tar det omkring tre veckor. Kom ihåg att även kolla skräpposten!

Kunskapat faktaprylar personliga kuddar
kunskapat inredning faktaprylar fakta kuddar kategori.jpg
Upphovsrätt

Allt innehåll på denna webbplats är skyddad av internationella lagar om upphovsrätt och varumärke. Du får inte ändra, kopiera, reproducera, publicera om, ladda upp, sända eller distribuera, på något sätt, materialet på webbplatsen, inklusive text, grafik och mönster. Dela eller publicera på sociala medier är tillåtet så länge vi nämns på ett tydligt sätt.

Kontakta oss

Har du frågor om våra posters?
Har du kanske förslag på nya motiv?
Eller vill du köpa in en större mängd posters?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

/Ann-Sofie, Mikael och Petri